Solvis stooksysteem voor de toekomst: La voilà, SolvisBen: de betere ketel!

Met een modulaire opbouw, veel gezellige warmte en oneindig veel hygienisch tapwater in de toekomst.

Solvis Ben

Een verwarming is geen impulsaankoop, maar een langetermijn investering in de toekomst. Deze moet milieuvriendelijk zijn, gunstig en altijd voldoen aan de nieuwste stand der techniek.

Maar hoe kan een nieuwe verwarming die vandaag gekocht wordt, ook jaren later nog aan deze eisen voldoen?

Wij hebben het antwoord:

Als het een toekomstverwarming van Solvis is! Reeds meer dan 30 jaar ontwikkelen we innovatieve verwarmingssystemen die door hun systeem openheid en de intelligente combinatie van verwarmen en warmwater – inclusief opslagtechniek – met de toekomst meegaan

Onze verwarmingen onderscheiden zich door hun modulaire opbouw waardoor ze meegroeien naar de toekomst. Zo zijn Solvis-verwarmingen bvb. ook jaren na de opbouw nog met andere energiedragers zoals Solvis zonne‐installaties uitbreidbaar.

Dankzij de hoge materiaal- en vervaardigingskwaliteit – Made in Germany – werken onze toekomstverwarmingen bijzonder efficiënt en hebben ze een lange levensduur.

Lange levensduur betekent in dit geval: ook de navolgende generatie zal van uw investering in de toekomstverwarming profiteren. En moest u uw eigendom later liever verkopen dan over te laten, dan bent u ook hier aan het juiste adres: U heeft dan meteen een aanzienlijke bijdrage geleverd die zal zorgen voor een verzekerde waardeverhoging van uw eigendom.

De unieke techniek en hoge kwaliteit van de Solvis toekomstverwarming vindt u ook in onze nieuwe betere ketel SolvisBen. Het is de perfecte instap in de verwarming van de toekomst: gunstig bij de aanschaf en met lage werkingskosten, buitengewoon hoog rendement en hoge levensduur. Hij is ook nagenoeg overal te plaatsen: in de kelder, in de berging of zelfs op de zolder.