Solvis Nederland

Solvis Nederland, specialist op het gebied van...

Solvis is al jaren de toonaangevende Duitse fabrikant van zonthermische systemen en zonnecollectoren. Deze kunnen worden gecombineerd met bestaande of nieuwe HR-ketels, warmtepompen (brine-water, water-water, lucht-water), biomassa ketels/kachels (stukhout, pellets, houtsnippers). Bij de SolvisMax-serie kan de naverwarmer (gas, olie, warmtepomp, lucht/water-warmtepomp) in het buffervat worden geïntegreerd. Hierdoor wordt nog efficiënter met de kostbare brandstof omgegaan.

De SolvisMax is reeds meermaals bekroond als de beste zonnecombi-verwarmingsketel met de hoogste opbrengst van zonne-energie, het laagste gas (of stookolie) verbruik en bovendien het kleinste stroomverbruik.

Solvis profileert zich niet tussen de generalisten op de markt zoals Viessmann, Vaillant, Buderus of andere bekende namen maar wil vooral de specialist zijn en blijven voor zuinige en duurzame verwarmingstechnieken die uitsluitend worden geïnstalleerd door geselecteerde verwarmingsspecialisten.

Met de steeds stijgende energieprijzen zijn velen op zoek naar een alternatief voor de bestaande gas- of olieketel, maar welke nieuwe verwarming is nu de beste voor uw bestaande of nieuwe woning?

De ene installateur beveelt een warmtepomp aan, de andere een HR-ketel, nog een andere stelt voor een gewone zonneboiler aan te sluiten op de bestaande ketel en tenslotte zal de kachelspecialist u een pellet of houtkachel aanbieden.

Met de SolvisMax energiemanager heeft u de keuze tussen deze verschillende energiebronnen. Deze unieke thermisch gelaagde zonneboiler zal de warmte van de diverse warmtebronnen op de meest efficiënte wijze opslaan en verdelen.