SolvisMax – het multitalent

Het modulaire verwarmingssysteem voor alle energiebron.

Water is het allerbelangrijkste element – ook voor de SolvisMax

Meer geld in uw portemonnee, meer zekerheid voor de toekomst, meer comfort, meer plaats: Dat is wat een multitalent moet kunnen – zoals de SolvisMax. Maar ons verwarmingssysteem kan nog meer. Namelijk wisselen van energiebron of meerdere energiebronnen bijzonder efficiënt combineren.

Velen hebben talent. Maar om echt aan de top te komen, is er meer nodig. Namelijk een perfect idee voor een grote stap vooruit. Bij de ontwikkeling van de SolvisMax volgden we een eenvoudige leidraad: Onze woonruimtes worden niet met olie of gas verwarmd – maar met water.

Afzonderlijk, gecombineerd of compleet.

De SolvisMax is een achteraf uitbreidbaar modulesysteem. U koopt alleen wat u nodig heeft.

En uitbreiding is altijd mogelijk.

De SolvisMax is er in drie niveaus. Als ketel voor olie, gas of stadsverwarming. Als opslageenheid voor zonne-energie of warmwaterinstallatie die tot geïntegreerd verwarmingssysteem kunnen worden omgebouwd. Of als compleet hybride-verwarmingssysteem voor gas, olie, hout, aard- of luchtwarmte of stadsverwarming – met de passende Solvis-collectoren.

Hierdoor beschikt u met SolvisMax over alle mogelijkheden: Uw bestaande ketel werkt nog uitstekend? Optimaliseer dan uw verwarming met de thermisch gelaagde opslag SolvisMax en zonnecollectoren. U zoekt de beste ketel? Dan is de SolvisMax gas- of olie-energetische waarde de optimale oplossing. U wilt met uw nieuwe verwarming zo veel mogelijk energie besparen? Dan kiest u voor het hoogste uitbreidingsniveau – het complete verwarmingssysteem met zonne-energie-installatie°– met tot 50 procent minder verwarmingskosten.

Met de SolvisMax gebruikt u alleen wat u werkelijk nodig heeft. Maximale flexibiliteit: Uitbreiding achteraf, wanneer u dat wilt. U bespaart veel geld.

Download de brochure